Over Wellink

Wellink Incasso is een landelijk werkend incassoburo en verzorgt incassotrajecten voor diverse opdrachtgevers in de verzekeringssector. Met gepaste trots mogen wij zeggen dat wij succesvol zijn doordat wij het overgrote deel van de ons ter incasso overgedragen vorderingen innen.

Daadkrachtige aanpak

Wellink Incasso beheerst het volledige traject op het gebied van incasso en maakt gebruik van een enorme dosis ervaring, knowhow en moderne innovatieve toepassingen. Deze daadkrachtige aanpak en expertise van onze ervaren incassospecialisten zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers snel hun geld krijgen.

Ook gerechtelijk

Centraal in onze werkwijze staat het snel, effectief en langs buitengerechtelijke weg incasseren van de vordering. Maar indien dit niet lukt, starten wij in bijna alle gevallen de gerechtelijke procedure. Elke vordering, op basis van wettelijk geoorloofde transacties, wordt door ons in behandeling genomen.

Incasso Radar

Informatie is de basis voor het succes van Wellink Incasso. Onze geavanceerde database en expertise op het gebied van opsporing stellen ons in staat om debiteuren uiteindelijk altijd te traceren. In zowel binnen- als buitenland. Van Data- en Desk Research tot Research op locatie. Niets gaat de Wellink Incasso Radar te ver.

Bank

ING Bank
IBAN: NL98 INGB 0006 3688 28
BIC: INGBNL2A

Ten name van Wellink Incasso is een handelsnaam van Neerlandse Insurance B.V.

Kamer van Koophandel

Inschrijfnummer 60134356

BTW

BTW nummer: 853778942B01

Betaal direct met iDEAL

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Selecteer uw bank:


Factuurnummer:


Bedrag in euro's (bijvoorbeeld 74,50):iDEAL

Translate

Press the translate button to select your language.