Incassoradar

Informatie is de basis voor het succes van Wellink Incasso. Onze geavanceerde database en expertise op het gebied van opsporing stellen ons in staat om debiteuren uiteindelijk altijd te traceren. In zowel binnen- als buitenland.

Track & Trace

De afdeling Track & Trace stelt alles in het werk om de adresgegevens van de debiteur te achterhalen. Niets gaat deze afdeling te ver.

Databank research

Track & Trace maakt actief gebruik van deĀ databank van Wellink Incasso Radar die input krijgt uit de meest uiteenlopende informatiebronnen. Uiteraard houden wij bij de verwerking strak de kaders van de privacywetgeving aan.

Desk research

Alle communicatie- en opsporingsmiddelen worden ingezet binnen het Wellink Incasso Platform. Van Social Media en vacaturesites tot en met Marktplaats en diverse bekende fora. Met het Wellink Incasso Platform bereiken wij grote groepen debiteuren die onder de radar blijven van andere incassoburo’s.

Field research

De buitendienstmedewerkers van de afdeling Track & Trace zijn 24/7 onderweg om op locatie informatie in te winnen. Dit resulteert in actuele adres- en verblijfsgegevens van de debiteur en hiermee wordt tevens de positie van de debiteur in kaart gebracht. Vaak wordt er direct ter plaatse betaald.

Monitoring

Niet altijd levert de uitgebreide zoekactie direct het gewenste resultaat. Maar Wellink Incasso Radar gaat verder. Door de continue realtime monitoring wordt uiteindelijk iedere debiteur getraceerd. Vroeg of laat.

 

 

Betaal direct met iDEAL

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Selecteer uw bank:


Factuurnummer:


Bedrag in euro's (bijvoorbeeld 74,50):iDEAL

Translate

Press the translate button to select your language.