Deurwaarder

Betaalt u de openstaande rekening ook niet aan Wellink Incasso dan geven wij de incasso uit handen aan de Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders (LAVG). U wordt vervolgens door de Gerechtsdeurwaarder gedagvaard voor de kamer voor kantonzaken of voor de rechtbank.
LAVG
Wanneer u deze zitting wilt voorkomen dient het totaalbedrag, dat in de bijlage staat vermeld, uiterlijk 3 werkdagen voor de zitting aan de Gerechtsdeurwaarder betaald te zijn. Wanneer een betaling te laat wordt ontvangen zal de zitting alsnog doorgaan en komen de gemaakte kosten alsnog voor uw rekening.

Uitspraak van de rechter

Als de rechter heeft besloten dat u de rekening moet betalen, komen daar ook hoge kosten voor de procedure bij. De rechter zet zijn uitspraak in een vonnis. De deurwaarder zal vervolgens beslag leggen op uw loon of uitkering. Uw werkgever of uitkeringsinstantie moet meewerken aan het loonbeslag. Een deel van uw loon of uitkering gaat dan rechtstreeks naar de schuldeiser.

Niet op de zitting verschijnen

Wanneer u op de dagvaarding in het geheel niet reageert, zal de rechter de eis, zoals omschreven in de dagvaarding, in de regel bij verstek toewijzen. U wordt dan tevens veroordeeld in de proceskosten. Dit zijn de kosten die de rechtbank in rekening brengt voor het behandelen van de zaak.

Voorkomen van problemen

Betaal alsnog vandaag de gehele openstaande vordering inclusief de incassokosten en voorkom grotere problemen. Klik hier en betaal direct met IDEAL.

Betaal direct met iDEAL

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Selecteer uw bank:


Factuurnummer:


Bedrag in euro's (bijvoorbeeld 74,50):iDEAL

Translate

Press the translate button to select your language.